Aankoop dressuurpaarden

Voor de aankoop van goede dressuur paarden moet u in Noord-Brabant bij Stal van den Berg zijn! Sinds 2002 houden wij ons dagelijks bezig met de africhting van dressuur en wedstrijdpaarden voor de verkoop en eigen gebruik. Onze passie voor paarden staat hierbij voorop en we hebben dan ook een uitstekende kennis en veel oog voor de gezondheid van de paarden. Kom gerust eens langs in onze stal in Heeswijk Dinther om kennis te maken en onze paarden te bewonderen.

Aankoop van nieuwe dressuurpaarden

De aankoop van nieuwe dressuur paarden voor uw stal gaat vaak niet over een nacht ijs. Alvorens een paard wordt gekocht moet gekeken worden naar de mogelijkheden, leeftijd, training en prestaties van de aankoop. Bij Stal van den Berg houden we ons dagelijks bezig met de in- en verkoop van paarden en het opleiden van paarden wardoor we een ruime kennis en ervaring op dit gebied hebben opgedaan. Deze kunde gebruiken we graag om samen met u op zoek te gaan naar een geschikt paard voor uw dressuurwedstrijden.

Meer informatie over onze prijzen

De aankoop van nieuwe dressuurpaarden bij Stal van den Berg heeft tot op heden enkel successen gekend. Op het moment hebben we zelfs drie paarden op nationaal niveau rijden. Meer weten? Bel dan naar 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion