Dressuur merrie

Bij Stal van den Berg vindt u een getrainde en compleet afgerichte dressuur merrie naar uw keuze. In Brabant kunt u sinds 2002 terecht bij Stal van den Berg voor al uw paarden. Wij verzorgen zowel het africhten als het verhandelen van paarden en doen daarnaast ook zelf nog regelmatig mee aan dressuurwedstrijden door heel het land.

Dressuur merrie kopen

Zou u graag een dressuur merrie kopen om wedstrijden mee te gaan lopen en uw rijvaardigheden nog verder te ontwikkelen? Bij Stal van den Berg helpen we u graag bij het vinden van het juiste paard. Wij raden u altijd aan eerst een overzicht te maken van de eisen die u aan een nieuw paard stelt alvorens u gaat rondkijken en paardenhandelaren gaat bezoeken. Zo weet u zeker dat u niet te snel beslist en u een goede aankoop doet.

Meer informatie over onze paarden

Bij Stal van den Berg trainen we zowel dressuur- als wedstrijdpaarden voor de handel. Bekijk onze verschillende paarden online of kom eens langs in onze stal in Heeswijk Dinther! Wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 0413 – 292617.Wij staan u graag te woord!

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion