Dressuur ruin

Kom langs bij Stal van den Berg voor een dressuur ruin. Sinds 2002 zijn wij in onze stal in het Brabantse Heeswijk Dinther actief met de africhting en handel van paarden. Hierbij zijn we met name gespecialiseerd in dressuur- en wedstrijdpaarden. Bent u enkel op zoek naar een stal voor uw paard, paardrijlessen of een pension voor uw oude paard? Ook dan kunt u bij Stal van den Berg terecht.

Dressuur ruin kopen bij Stal van den Berg

Ons jonge en succesvolle bedrijf heeft al diverse dressuur ruin paarden geleverd aan de nationale top. Door onze jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende maneges en stallen weten we precies hoe we een paard het beste kunnen klaarstomen voor een wedstrijd en dat ziet u terug in onze referenties! Uiteraard gaan wij daarbij altijd te werk met passie voor de paarden en werken we niet alleen aan hun prestaties maar hechten we tevens veel waarde aan de verzorging en gezondheid van de dieren.

Meer informatie: neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze, de verkoop van dressuur paarden of onze succesvolle ruin van dit moment? Kom dan gerust eens langs in onze stal of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

De Paarden

Phoenix

Phoenix

Concorde x Ramiro
ZZ springen Nationaal 130

Pampus

Pampus

Concorde x Ramiro x Wellington
ZZ springen Nationaal 130

Vince Le Roi

Vince Le Roi

Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

2e Bezichtiging Stallion

Te koop bel voor meer info

Udessa

Udessa

Concorde x Ramiro x Wellington

Licensed stallion