Dressuur ruin

Kom langs bij Stal van den Berg voor een dressuur ruin. Sinds 2002 zijn wij in onze stal in het Brabantse Heeswijk Dinther actief met de africhting en handel van paarden. Hierbij zijn we met name gespecialiseerd in dressuur- en wedstrijdpaarden. Bent u enkel op zoek naar een stal voor uw paard, paardrijlessen of een pension voor uw oude paard? Ook dan kunt u bij Stal van den Berg terecht.

Dressuur ruin kopen bij Stal van den Berg

Ons jonge en succesvolle bedrijf heeft al diverse dressuur ruin paarden geleverd aan de nationale top. Door onze jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende maneges en stallen weten we precies hoe we een paard het beste kunnen klaarstomen voor een wedstrijd en dat ziet u terug in onze referenties! Uiteraard gaan wij daarbij altijd te werk met passie voor de paarden en werken we niet alleen aan hun prestaties maar hechten we tevens veel waarde aan de verzorging en gezondheid van de dieren.

Meer informatie: neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze, de verkoop van dressuur paarden of onze succesvolle ruin van dit moment? Kom dan gerust eens langs in onze stal of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion