Dressuurpaard te koop

Een dressuurpaard te koop bij Stal van den Berg is altijd goed door ons afgericht. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende stallen en maneges besloten de broers Roel en Bas van den Berg in 2002 zelf een paardenstal te beginnen. Sinds dat moment houden we ons dagelijks bezig met het opleiden van dressuur- en wedstrijdpaarden en de handel in paarden. Onze passie is paarden en die delen we dan ook graag met u!

Dressuurpaard te koop aangeboden

In onze mooie stallen in het Brabantse Heeswijk Dinther hebben we regelmatig een dressuurpaard te koop staan die door ons persoonlijk is afgericht. Door een paard goede manieren te leren heeft u er als rijder meer profijt van en kunnen we u vrijwel zeker een mooie carrière verzekeren met onze paarden. Op dit moment hebben we slechts één springpaard te koop aangeboden staan maar er zijn nieuwe toppers op komst dus houd onze site goed in de gaten!

Meer informatie over Stal van den Berg

Stal van den Berg is gelegen op een mooie locatie perfect geschikt voor het verzorgen en opleiden van paarden. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van dressuur- en wedstrijdpaarden maar ook als pension en stal zijn wij nog steeds actief. Kies voor een persoonlijke benadering en kom langs bij ons wanneer er een dressuurpaard naar uw wens te koop staat! Vragen? Bel gerust naar 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

De Paarden

Phoenix

Phoenix

Concorde x Ramiro
ZZ springen Nationaal 130

Pampus

Pampus

Concorde x Ramiro x Wellington
ZZ springen Nationaal 130

Vince Le Roi

Vince Le Roi

Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

2e Bezichtiging Stallion

Te koop bel voor meer info

Udessa

Udessa

Concorde x Ramiro x Wellington

Licensed stallion