Export paarden

Stal van den Berg verzorgt al vele jaren de import en export van paarden in heel Nederland. Als ervaren paardentrainers en verzorgers besloten de broeders Van den Berg ruim 13 jaar geleden zelf een paardenstal te beginnen. Wij verkopen springpaarden door heel Nederland en zijn nog dagelijks bezig met het africhten en trainen van zowel dressuur- als wedstrijdpaarden. Wij gaan daarbij altijd vanuit onze ervaring en kennis te werk en stellen onze passie voor paarden boven alles. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze mooie stallen!

Export van paarden: verzekerd van topkwaliteit

Wanneer we tevreden zijn en onze paarden klaar zijn voor de verkoop bieden we onze export paarden aan. Dit gebeurt enkel wanneer wij er zeker van zijn dat de paarden op topniveau en in top conditie zijn. Naast het africhten van de paarden hechten we in onze stal ook veel waarde aan de verzorging en de gezondheid van paarden. Een paard moet ten slotte niet alleen presteren maar ook gezond zijn en er netjes en verzorgd uitzien.

Meer informatie over onze paarden

Op het moment hebben we vier paarden in onze stal die meedoen in nationale wedstrijden. Slechts één van deze behoort tot de categorie export paarden en kan door u als koper gekocht worden. Benieuwd naar het paard? Kom dan eens langs in onze stal in Heeswijk Dinther of bel naar 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion