Export springpaarden

Stal van den Berg houdt zich onder meer bezig met de export van springpaarden in Nederland. Sinds 2002 hebben we onze eigen stal in het Brabantse Heeswijk Dinther waar we ons dagelijks inzetten om paarden te verzorgen, af te richten en te trainen voor grote wedstrijden. Door onze ruime ervaring weten we precies hoe we een paard het beste kunnen opleiden voor een topcarrière en daarom kunnen we u altijd voorzien van een goede kwaliteit paarden. Nog op zoek naar een springpaard? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze stal.

Export van springpaarden uit onze stal

De export van springpaarden is slechts één van de werkzaamheden van de gebroeders Van den Berg. Naast springpaarden zijn wij tevens gespecialiseerd in het opleiden en verkopen van dressuurpaarden. Op het moment hebben we vier springpaarden in huis die nationaal meedoen aan de top, namelijk:

 • Phoenix
 • Pampus
 • Vince Le Roi
 • Udessa

Interesse? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze paarden of de export van springpaarden in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een kennismaking. U kunt hiervoor bellen naar het telefoonnummer 0413 – 292617of kom eens langs in onze stal!

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion