Handelstal

Stal van den Berg is dé handelstal voor al uw dressuur- en wedstrijdpaarden.Wij gaan graag samen met u op zoek naar het juiste paard voor al uw wedstrijden. Als ervaren paardenverzorger en trainer weten wij precies waar we op moeten letten en aan welke voorwaarden een paard moet voldoen om succesvol te zijn. Of u nu een dressuurpaard, springpaard of andere wedstrijdpaard zoekt: wij helpen u graag verder.

Handelstal Van Den Berg: kwaliteit voorop

Na het werken in verschillende stallen en op diverse maneges besloten Bas en Roel van den Berg in 2002 om zelf een paardenstal te beginnen. In de handelstal houden we ons zowel bezig met het opleiden en trainen van paarden als de paardenhandel en verzorging. We gaan daarbij altijd uit van hetgeen het beste voor de paarden is en zijn dan ook niet alleen prestatie- maar ook kwaliteitsgericht. Een mooi en gezond paard is ten slotte waar het om draait.

Onze specialiteit

Handelstal Van de Berg in Heeswijk Dinther is gespecialiseerd in dressuur- en wedstrijdpaarden. Bent u nog op zoek naar een geschikt paard of zou u er graag één laten opleiden? Kom dan vrijblijvend eens kennis maken in onze stal of bel ons op het nummer 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion