Jonge paarden gevraagd

Jonge paarden gevraagd om op te leiden als wedstrijdpaarden: bij Stal van den Berg bent u aan het juiste adres. Onze deskundige trainers hebben een ruime ervaring met het africhten en klaarstomen van paarden voor spring- en dressuurwedstrijden. Wij hebben door de jaren heen al de nodige succesvolle paarden afgeleverd en zijn op het moment tevens met vier paarden nationaal actief. Benieuwd naar onze succesverhalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze stal in Heeswijk Dinther.

Jonge paarden gevraagd: opgeleid als wedstrijdpaard

Jonge paarden gevraagd? Stal van den Berg is de handelstal voor iedereen die op zoek is naar nieuwe wedstrijdpaarden. De jonge paarden zullen door onze trainers worden opgeleid tot professionele wedstrijdpaarden waarmee door menig ruiter mooie prijzen kunnen worden gewonnen. Uiteraard verzorgen we de paarden altijd met liefde en zullen ze bij ons ook tijdens de trainingsperiode geen aandacht en zorg te kort komen. Bij Stal van den Berg kunt u altijd rekenen op kwaliteit.

Over ons

Stal van den Berg heeft een passie voor paarden en daarom worden regelmatig jonge paarden gevraagd bij onze stallen. Het trainen van paarden is ten slotte ons vak. Heeft u vragen over onze werkwijze of paarden? Bel dan gerust naar 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion