Paarden bemiddelaar

Stal van den Berg is graag uw paarden bemiddelaar. Op ons familiebedrijf houden we ons dagelijks bezig met de verzorging en training van paarden. We zijn daarbij in het bijzonder gespecialiseerd in het opleiden van dressuurpaarden en springpaarden maar ook voor andere wedstrijden kunnen wij geschikte paarden leveren. Onze passie voor paarden heeft ons ertoe doen besluiten een paardenstal te beginnen in 2002.

Paarden bemiddelaar Stal van den Berg

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuw paard is het vaak lastig in te schatten welke verkoper betrouwbaar is, welk paard aan uw eisen voldoet en hoe netjes een paard nu echt is afgericht. Bij Stal van den Berg hebben we ruime ervaring met het trainen en africhten van paarden en weten we precies waar we op moeten letten bij het uitzoeken van een goed paard voor al uw wedstrijden. Wij helpen u als paarden bemiddelaar dan ook graag.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze ervaring als paarden bemiddelaar, paardentrainer of handelsstal? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar 0413 – 292617. Wij staan u graag te woord. Uiteraard verwelkomen we u ook graag in onze paardenstal in het Brabantse Heeswijk Dinther!

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion