Rijpaarden gevraagd

Rijpaarden gevraagd: Stal van den Berg heeft de beste kwaliteitspaarden op stal. Stal van den Berg is op het moment met vier paarden actief in de nationale paardensport en bewijst daarmee te beschikken over kunde en kennis voor het succesvol opleiden van wedstrijdpaarden. Wij houden ons voornamelijk bezig met dressuur- en springpaarden maar ook voor andere wedstrijden zijn er bij ons mogelijkheden. Uiteraard wordt er naast het africhten van een paard ook veel waarde gehecht aan diens gezondheid en verzorging voor een optimaal resultaat!

Rijpaarden gevraagd? Stal van den Berg is de oplossing

Een goede basis is belangrijk voor zowel paard als ruiter bij het behalen van succes in wedstrijden. Bij Stal van den Berg hebben we zelf jarenlang paarden getraind en bereden waardoor we een ruime kennis en ervaring op hebben gedaan. Regelmatig worden er door verschillende klanten dan ook rijpaarden gevraagd voor wedstrijden in heel het land. Wilt u graag een wedstrijdpaard? Laat deze klaarstomen door de professionals van Stal van den Berg! Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze expertise en heeft u om rijpaarden gevraagd? Kom dan snel eens kennis maken in onze stallen in het Brabantse Heeswijk Dinther of neem telefonisch contact met ons op via 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion