Rijpaarden te koop

Bij Stal van den Berg zijn op het moment enkele rijpaarden te koop. Na vele jaren te hebben gewerkt in diverse stallen en maneges namen de gebroeders van den Berg in 2002 het heft in eigen handen en begonnen Stal van den Berg. Onze paardenstal is gelegen in het prachtige Brabantse Heeswijk Dinther en beschikt over voldoende ruimte om paarden te stallen, verzorgen, af te richten en te trainen. Hierbij hebben we de nadruk gelegd op dressuur- en springpaarden maar ook andere wedstrijdpaarden zijn regelmatig bij ons te vinden.

Rijpaarden te koop aangeboden: verzekerd van kwaliteit

Bij Stal van den Berg kunt u altijd rekenen op een persoonlijke benadering, een betrokken service en een uitstekende verzorging van de paarden. Wij gaan altijd vanuit onze passie te werk waardoor we de paarden niet alleen prestatiegericht opleiden maar ook veel waarde hechten aan hun conditie en gezondheid. Zo blijven de rijpaarden die bij ons te koop worden aangeboden langer vitaal en zijn ze reeds zeer succesvol gebleken voor diverse wedstrijden. Heeft u vragen over één van onze paarden of onze werkwijze? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak kennis met onze paarden

Op het moment hebben we op het gebied van rijpaarden enkel Vinci Le Roi te koop staan. Bekijk zijn prestaties online of kom langs in onze stal om kennis te maken met onze paarden. Voor vragen kunt u ook altijd bellen naar 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion