Slachtpaarden gevraagd

Slachtpaarden gevraagd: kom naar Stal van den Berg! Door onze ruime ervaring in de paardenbranche kennen we alle takken van sport om voor u een geschikt slachtpaard te vinden. Bij elk paard gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn. Hierbij gaan wij altijd uit van uw wensen en eisen aan het paard. Kortom, wij gaan altijd bij het paard na wat we mogelijkheden zijn alvorens we aan de slag gaan. Zo weet u waar u aan toe bent en komen wij later ook niet voor verrassingen te staan.

Slachtpaarden gevraagd voor verschillende doeleinden

Vaak worden paarden die net niet meer aan de eisen en successen kunnen voldoen naar het slachthuis gebracht. Stal van den Berg kan u helpen aan paarden die hier geschikt voor zijn. In ons paardenpension in het Brabantse Heeswijk Dinter zijn deze slachtpaarden te vinden. Slachtpaarden gevraagd? Laat het ons dan weten! Wij helpen u graag.

Paard kopen bij Stal van den Berg

Slachtpaarden gevraagd? Stal van den Berg is hiervoor hét adres.  Naast slachtpaarden zijn er tevens ook verschillende dressuur en springpaarden te koop. Bekijk ons complete aanbod online of kom eens langs in onze stal om de verschillende paarden te bewonderen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Dan kunt u ook bellen naar 0413 – 292617. Wij nemen graag de tijd voor u.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

De Paarden

Phoenix

Phoenix

Concorde x Ramiro
ZZ springen Nationaal 130

Pampus

Pampus

Concorde x Ramiro x Wellington
ZZ springen Nationaal 130

Vince Le Roi

Vince Le Roi

Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

2e Bezichtiging Stallion

Te koop bel voor meer info

Udessa

Udessa

Concorde x Ramiro x Wellington

Licensed stallion