Slachtpaarden gevraagd

Slachtpaarden gevraagd: kom naar Stal van den Berg! Door onze ruime ervaring in de paardenbranche kennen we alle takken van sport om voor u een geschikt slachtpaard te vinden. Bij elk paard gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn. Hierbij gaan wij altijd uit van uw wensen en eisen aan het paard. Kortom, wij gaan altijd bij het paard na wat we mogelijkheden zijn alvorens we aan de slag gaan. Zo weet u waar u aan toe bent en komen wij later ook niet voor verrassingen te staan.

Slachtpaarden gevraagd voor verschillende doeleinden

Vaak worden paarden die net niet meer aan de eisen en successen kunnen voldoen naar het slachthuis gebracht. Stal van den Berg kan u helpen aan paarden die hier geschikt voor zijn. In ons paardenpension in het Brabantse Heeswijk Dinter zijn deze slachtpaarden te vinden. Slachtpaarden gevraagd? Laat het ons dan weten! Wij helpen u graag.

Paard kopen bij Stal van den Berg

Slachtpaarden gevraagd? Stal van den Berg is hiervoor hét adres.  Naast slachtpaarden zijn er tevens ook verschillende dressuur en springpaarden te koop. Bekijk ons complete aanbod online of kom eens langs in onze stal om de verschillende paarden te bewonderen. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Dan kunt u ook bellen naar 0413 – 292617. Wij nemen graag de tijd voor u.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion