Springmerrie

Een springmerrie koopt u bij paardenhandel Stal van den Berg! Wij zijn al ruim 13 jaar de handelstal in Brabant waar u terecht kunt voor dressuur- en springpaarden van een uitstekende conditie. Alle paarden worden door onszelf afgericht en opgeleid waardoor we een goede kwaliteit en succesvolle paarden kunnen garanderen. Uiteraard zijn alle paarden bij ons in een uitstekende gezondheid en verzorgen we ze met veel liefde en plezier. Kom gerust eens kennis maken of een kijkje nemen in onze stallen in Heeswijk Dinther!

Opleiden van een springmerrie

Bij Stal van den Berg houden we ons dagelijks bezig met het trainen van paarden. Dit is niet zonder succes gebleken. Zo hebben we met ons bedrijf al veel succesvolle resultaten behaald. Zo rijden wij op dit moment met drie paarden nationaal en brengen we ook op landelijk niveau met succes jonge paarden uit. Bekijk de huidige paarden in onze stal om een beeld te krijgen van onze werkwijze en onze expertise.

Springmerrie te koop bij Stal van den Berg

Bent u benieuwd of wij u een springmerrie kunnen leveren? Samen met u kunnen we op zoek gaan naar een geschikt paard voor al uw spring wedstrijden. Heeft u vragen? Wij beantwoorden deze graag. Bel ons via nummer0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion