Springpaard te koop

Bij Stal van den Berg is regelmatig een springpaard te koop. Al onze paarden worden dagelijks bereden en verzorgd waardoor ze in een uitstekende gezondheid en conditie verkeren. Het trainen van paarden is onze passie. Of u nu een springpaard, een dressuurpaard of een ander wedstrijdpaard wilt aanschaffen, u vindt bij ons gegarandeerd het beste paard dat aansluit bij uw verwachtingen en uw wensen.

Springpaard te koop bij Stal van den Berg

De werkwijze Stal van den Berg bleek al eerder succesvol te zijn. Op het moment zijn we dan ook met vier paarden actief in de nationale paardensport en hebben we hiermee diverse prijzen binnen weten te slepen. Naast de training wordt bij ons ook veel tijd en aandacht besteed aan het welzijn en de gezondheid van de paarden om u een optimaal resultaat te kunnen bieden. Op het moment hebben we in onze stal springpaard Vinci Le Roi te koop staan!

Interesse? Neem contact op of kom langs

Heeft u interesse in ons springpaard te koop aangeboden of zou u graag samen met ons op zoek gaan naar een geschikt paard voor al uw wedstrijden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0413 – 292617of kom langs in onze stallen in Heeswijk Dinther!

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

De Paarden

Phoenix

Phoenix

Concorde x Ramiro
ZZ springen Nationaal 130

Pampus

Pampus

Concorde x Ramiro x Wellington
ZZ springen Nationaal 130

Vince Le Roi

Vince Le Roi

Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

2e Bezichtiging Stallion

Te koop bel voor meer info

Udessa

Udessa

Concorde x Ramiro x Wellington

Licensed stallion