Springpaarden Kopen

Springpaarden komt u kopen bij Stal van den Berg in Heeswijk Dinther! Sinds 2002 houden we ons bij Stal van den Berg bezig met het trainen van wedstrijdpaarden. Zo leverden we al verschillende succesvolle springpaarden af maar zijn we ook zeer gedreven en ervaren in het africhten van dressuurpaarden. Bent u nog op zoek naar een nieuw springpaard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Springpaarden kopen in Brabant: passie en een persoonlijke benadering

Bij Stal van den Berg kunt u regelmatig springpaarden kopen die over een perfecte conditie beschikken. Onze passie voor paarden vormt de basis voor onze werkwijze ziet u terug in de resultaten. Door een persoonlijke benadering en onze kennis van zaken kunnen we u helpen bij het vinden van een geschikt springpaard voor al uw wedstrijden.

Meer informatie over onze expertise en ons aanbod: neem contact op

In 2002 besloten Bas en Roel van den Berg een eigen paardenstal te beginnen en springpaarden te gaan kopen om op te leiden tot wedstrijdpaarden. Vandaag de dag blijkt deze ambitie een succesvolle uitwerking te hebben en zijn we met ruim 4 paarden actief in de nationale paardensport. Benieuwd naar de resultaten? Bel voor meer informatie naar 0413 – 292617of kom eens langs in onze stallen.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

De Paarden

Phoenix

Phoenix

Concorde x Ramiro
ZZ springen Nationaal 130

Pampus

Pampus

Concorde x Ramiro x Wellington
ZZ springen Nationaal 130

Vince Le Roi

Vince Le Roi

Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

2e Bezichtiging Stallion

Te koop bel voor meer info

Udessa

Udessa

Concorde x Ramiro x Wellington

Licensed stallion