Stallion aankopen

Wilt u een Stallion aankopen, kom dan eens een kijkje nemen bij Stal van den Berg in Heeswijk Dinther! Wij helpen u graag bij het vinden van het geschikte paard. Sinds 2002 zijn wij actief met de handel en de africhting van paarden. Dit is niet zonder succes gebleken: wij rijden drie paarden uit onze stallen internationaal en brengen ook op landelijk niveau met succes jonge paarden uit.

Stallion aankopen bij Stal van den Berg

Wanneer u een Stallion gaat aankopen komt u voor verschillende beslissingen te staan. Bij Stal van den Berg weten we alles van paarden en ondersteunen we u graag in uw zoektocht. Wij kunnen optreden als paardenbemiddelaar, handelaar en zijn ook uw vertrouwde adres voor het africhten van paarden.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op

Zou u graag een stallion aankopen? Wij zijn uw ervaren paardenhandelaar. In een vrijblijvende kennismaking nemen wij graag onze mogelijkheden en uw wensen door zodat wij direct voor u op zoek kunnen. Breng gerust een bezoek aan onze stal. U kunt online eenvoudig uw route plannen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar nummer 0413 – 292617. Wij staan u graag te woord.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion