Verkoop dressuurpaarden

Bij Stal van den Berg houden we ons ook bezig met de verkoop van dressuurpaarden. Al sinds 2002 kunt u in onze stallen in het Brabantse Heeswijk Dinther terecht voor de beste dressuur- en springpaarden. Op het moment doen we met vier paarden actief mee in de nationale top en worden regelmatig successen behaald. Bekijk de verschillende referenties en prijzen eenvoudig op onze online of kom eens langs in onze stal om onze paarden te bekijken en meer te weten te komen over onze werkwijze en onze expertise.

Verkoop van getrainde dressuurpaarden

Bij Stal van den Berg kunt u dagelijks terecht voor de verkoop van dressuurpaarden. Wij hebben reeds diverse succesvolle paarden afgeleverd aan onze klanten en helpen ook graag u aan een goed dressuurpaard. Naast de verkoop van dressuurpaarden verkopen wij ook springpaarden en doen onze stallen tevens dienst als paardenpension. Wij onderscheiden ons daarbij door onze goede kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke service.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de verkoop van dressuurpaarden of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0413 – 292617of breng eens een bezoek aan onze stallen om de sfeer te proeven en kennis te maken!

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

De Paarden

Phoenix

Phoenix

Concorde x Ramiro
ZZ springen Nationaal 130

Pampus

Pampus

Concorde x Ramiro x Wellington
ZZ springen Nationaal 130

Vince Le Roi

Vince Le Roi

Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

2e Bezichtiging Stallion

Te koop bel voor meer info

Udessa

Udessa

Concorde x Ramiro x Wellington

Licensed stallion