Verkoopbemiddeling paarden

Behoefte aan verkoopbemiddeling bij de aankoop van nieuwe paarden? Vraag de specialisten van Stal van den Berg dan gerust om u bij te staan! Wij zijn al vele jaren werkzaam in de paardenbranche en weten als geen ander waar u bij de aankoop van een nieuw paard op moet letten. Deze kennis en kunde gebruiken we graag om samen met u op zoek te gaan naar een geschikt paard voor al uw dressuur- en springwedstrijden. Heeft u al een paard maar zou u deze graag strenger africhten? Ook dan bent u bij Stal van den Berg aan het juiste adres.

Professionele verkoopbemiddeling bij de aankoop van paarden

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende maneges, paardenstallen en paardenbedrijven besloten Roel en Bas van den Berg in 2002 samen een paardenstal te beginnen en zich bezig te gaan houden met de verkoopbemiddeling van paarden. Deze jonge en succesvolle onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de regio van Heeswijk Dinther en behaalde reeds diverse successen in de nationale paardensport. Het hoogtepunt hiervan was wel het behalen van klasse Z in 2004.

Afspraak maken: neem contact op

Wilt u kennis maken met ons of zou ons graag inschakelen voor de verkoopbemiddeling voor de aankoop van nieuwe paarden? Bel dan even naar 0413 – 292617.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

De Paarden

Phoenix

Phoenix

Concorde x Ramiro
ZZ springen Nationaal 130

Pampus

Pampus

Concorde x Ramiro x Wellington
ZZ springen Nationaal 130

Vince Le Roi

Vince Le Roi

Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

2e Bezichtiging Stallion

Te koop bel voor meer info

Udessa

Udessa

Concorde x Ramiro x Wellington

Licensed stallion