Verkopen talentvolle springpaarden

Het verkopen van talentvolle springpaarden is dé specialiteit van Stal van den Berg in Heeswijk Dinther!Sinds 2002 zijn we in onze stal dagelijks actief bezig met het africhten en verhandelen van paarden. Door de ruime kennis en ervaring van onze medewerkers kunnen we voor elk paard de juiste verzorging en training samenstellen om u als klant zo goed mogelijk tevreden te stellen. Kom gerust eens langs in onze stallen om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Verkopen van talentvolle springpaarden bij Stal van den Berg

Ruim 13 jaar geleden waagden Bas en Roel Van de Berg de grote stap en begonnen zelf een paardenstal. Tot op heden blijkt dit een zeer goede keuze te zijn en boeken ze als jonge en enthousiaste ondernemers steeds meer successen. Zo rijdt Roel van den Berg op het moment met drie paarden in de nationale paardensport en leveren we landelijk succesvolle jonge paarden aan diverse ruiters. Het verkopen van talentvolle springpaarden is dan ook een van onze specialisme op dit moment!

Meer informatie: neem contact met ons op

Stal van den Berg is gelegen in het mooie groene Brabantse Heeswijk Dinther en biedt de juiste verzorging en training voor elk type paard. Daarnaast hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en een goede samenwerking met de ruiter. Spreekt onze werkwijze u aan? Bel dan naar 0413 – 292617 voor meer informatie.

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion