Z dressuurpaard

Een afgericht klasse Z dressuurpaard koopt u in de omgeving van Noord-Brabant bij Stal van den Berg! Onze medewerkers hebben een ruime ervaring met het africhten en opleiden van klasse Z dressuurpaarden en kunnen ook uw paard klaar stomen voor een belangrijke wedstrijd. Naast dressuur houden we ons bij Van de Berg ook bezig met het trainen van spring en andere wedstrijdpaarden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of hoe we u verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Klasse Z dressuurpaard bij Stal van den Berg

Bij Stal van den Berg vindt u een klasse Z dressuurpaard. Als u bij ons in Brabant langskomt, gaan we eerst kijken naar uw wensen voor het karakter van het paard en alle mogelijkheden alvorens we aan de slag gaan. Ieder paard is uniek en daarom gaan we graag vanuit een nieuwe situatie te werk. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we paard en ruiter goede kunnen voorbereiden voor het behalen van succes en daar gaan we dan ook voor. Naast training wordt er bij Stal van den Berg veel waarde gehecht aan de gezondheid en verzorging van de paarden.

Kies voor een klasse Z dressuurpaard van Stal van den Berg

Sinds 2002 kunt u bij ons in Heeswijk Dinther terecht voor de aankoop van een klasse Z dressuurpaard, het opleiden van wedstrijdpaarden en stallen voor paarden pensions. Met oog voor kwaliteit en service kunnen we iedere ruiter op een passende manier van dienst zijn. Meer weten? Bel dan even naar 0413 – 292617 of kom eens een kijkje nemen in onze stallen!

N

Inkoop van paarden

N

Verkoop van paarden

Contact

Bel ons op: 0413 - 292617, of vul het onderstaande contactformulier in.

  De Paarden

  Phoenix

  Phoenix

  Concorde x Ramiro
  ZZ springen Nationaal 130

  Pampus

  Pampus

  Concorde x Ramiro x Wellington
  ZZ springen Nationaal 130

  Vince Le Roi

  Vince Le Roi

  Hors la Loi x Graf Grannus x Nimmerdor x Rigoletto

  2e Bezichtiging Stallion

  Te koop bel voor meer info

  Udessa

  Udessa

  Concorde x Ramiro x Wellington

  Licensed stallion